Hotel GHT Costa Brava & SPA
8.3

Hotel GHT Costa Brava & SPA***

Avda. Verge de Montserrat, s/n

Tel: + 34 972340224 - Fax: + 34 972342169 - costabrava@ghthotels.com
Des de 28.90 /pax

Tossa de Mar - Costa Brava

Tossa de Mar està formada per una vall, aïllada dels municipis veïns per els cims del Massís de Cadiretes - l´Ardenya on està plenament integrada. Es comunica amb Sant Feliu de Guíxols i la mateixa carretera enllaça pel sud amb Lloret de Mar.

Far de Tossa

Far de Tossa

El Far de Tossa, encara en actiu, és també la seu del Centre d'Interpretació dels Fars de la Mediterrània.
Museu Municipal de Tossa

Museu Municipal de Tossa

Inaugurat l’1 de setembre del 1935, se’l pot considerar com el primer museu d’art modern de l’Estat Espanyol. Recull una important col•lecció d’art contemporani, amb obres d’un fons històric d’art català de finals del segle XIX i inicis del XX, i també obra dels artistes nacionals i estrangers que freqüentaren Tossa als anys trenta del s. XX. Cal destacar d’aquesta època el quadre El Violinista Celest del pintor Marc Chagall.
La col•lecció d’arqueologia que custodia el museu, ens dóna fe de la presència antròpica a Tossa des del paleolític fins l’alta edat mitjana. Resulta especialment interessant el mosaic de l’atri de la Vil•la Romana dels Ametllers, del s. IV o V.
Escultures a l'aire lliure

Escultures a l'aire lliure

Benvinguda al visitant - (Antonio Aranda) - Plaça de les Nacions sense estat
La dona marinera - (Bonaventura Ansón) - C/ Portal
Ava Gardner - (Ció Abellí) - Passeig de Vila Vella
Sirena de guaita - (Emília Xargay) - Passeig de Vila Vella
Testimoni - (Bonaventura Ansón) - Passeig de Mar
Minerva - (Frederic Marès) - Av. Sant Raimon de Penyafort
Sa gavina - (Lluís Carbonell) - Av. Sant Raimon de Penyafort
Dona remendadora de xarxes - (Josep Puig i Valls) - Av. de la Palma
Posidó i la nimfa Toosa - (Bonaventura Ansón) - Av. Costa Brava
Med-Max - (Joan Cruspinera) - Av. Catalunya
Monument als donants de sang de Tossa de Mar - (Rosa Serra) - Av. Catalunya
Training camp Triatlon

Training camp Triatlon

Training camp Triatlon 13-16/VI/2014
Esports i Activitats aquàtiques

Esports i Activitats aquàtiques

Submarinisme Les transparents aigües de la Costa Brava són l'escenari perfecte perquè els apassionats del submarinisme puguin descobrir la nostra impressionant fauna i flora marítima. Vela Els visitants que vulguin comprovar la seva destresa controlant onades i el vent marítim, poden aprofitar les temperatures suaus i uns excel · lents vents que fan de Lloret de Mar un lloc ideal per als amants de la vela i el surf de vela. Port Canyelles El port nàutic Canyelles és l'únic port esportiu de Lloret de Mar. Caiac de Mar El caiac és la millor opció per als amants de tranquil·litat que busquen arribar a cales inaccessibles i descobrir l'entorn sense destorbar. El seu recorregut silenciós els permet fer un seguiment exhaustiu dels grups de cormorans i altres aus aquàtiques que viuen a la nostra costa. Motos d'aigua Lloret de Mar es troba dins un paratge idílic especial de la Costa Brava per la práctica del turisme actiu. Altres Activitats Aquàtiques A Lloret es poden practicar moltes activitats aquàtiques, com pot ser snorkel, parasailing, ski bus...CASA'T A TOSSA...!!

CASA'T A TOSSA...!!

Si us voleu casar en un lloc únic, i fer un casament diferent, no us ho penseu més i caseu-vos a Tossa de Mar...!!
Una bona opció pels vostres convidats podria ser la d'allotjar-se en algun dels nostres hotels de la vil.la....
Obriu el document per tenir més informació...


Excursió en vaixell per la costa

Excursió en vaixell per la costa

Línia regular de transport marítim de passatgers autoritzada per la Generalitat de Catalunya. Empresa marítima dedicada des de fa més de 50 anys a l'organització d'excursions al llarg del litoral de la Costa Brava.Cicloturisme a Catalunya

Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
8è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar  26/08/18

8è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar 26/08/18

26 d'agost, 22:30h


Rúa de CARNAVAL d'estiu a Tossa de Mar. Vine!!Vies Braves - Itineraris Marins

Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).62è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida  26/08/18

62è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida 26/08/18

Aquest concurs és degà de Catalunya i Espanya. Consisteix en la realització d'una obra per part de cada participant, que ha de tenir com a protagonista la vila de Tossa i s'ha d'acabar el mateix dia. Les obres que hagin concursat s'exposen fins l'11 de setembre.

25a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 21 - 23/09/2018

25a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 21 - 23/09/2018

Organitzen el Amics del Volkswagen de Catalunya. Més informació a www.avwc.org


 

48è concurs dels FOCS ARTIFICIALS DE BLANES 2018

48è concurs dels FOCS ARTIFICIALS DE BLANES 2018

21/-7 - 26/7


22:30a la platja de Blanes


 Fira del dibuix i la pintura 12/08/2018

Fira del dibuix i la pintura 12/08/2018

Mercat d'art durant tot el dia al passeig de Mn. Cinto Verdaguer.


 

Open Challenge Triathlon - 11a. Triatló Olímpic i Triatló Sprint de Tossa 08/09/2018,

Open Challenge Triathlon - 11a. Triatló Olímpic i Triatló Sprint de Tossa 08/09/2018,

1500 m natació, 45 km bicicleta i 10 km cursa a peu. Més informació i inscripcions a http://tricircuit.com/tossa-de-mar/15ª Campanya gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba  1-30/09/18

15ª Campanya gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba 1-30/09/18

La campanya gastronòmica de La Cuina del Cim i Tomba se celebra cada any a Tossa durant el mes de setembre. De l’01 al 30 de setembre, diversos restaurants de la vila ofereixen un menu especial amb un primer plat, el cim i tomba de segon plat, i un postre. Cal dir que hi ha diferents variants del cim i tomba i que cada establiment el cuina a la seva manera, per la qual cosa hom pot degustar el mateix plat a diferents establiments i trobar-hi variacions significatives, a quina més agradable al paladar

FIRA MEDIEVAL TOSSA DE MAR   12 - 14/10/2018

FIRA MEDIEVAL TOSSA DE MAR 12 - 14/10/2018

Recinte medieval emmurallat de la Vila Vella Exhibició d'oficis, passejada en ponnys i ases medievals, plantada de cavalls, cercavila, exhibició de falconeria i moltes coses més!31è Aplec de la Sardana 13 - 14/10/2018

31è Aplec de la Sardana 13 - 14/10/2018

Gran festa de la Sardana, la dansa tradicional de Catalunya.Passeig de Mossèn Cinto Verdaguer, 10.30 h del matí i 16.00 h de la tarda


13/10/2018: Sardanes i música durant la tarda al Passeig Cinto Verdaguer. Al vespre, concert de sardanes al cinema Montserrat.


14/10/2018: Passeig de Mossèn Cinto Verdaguer, 10.30 h del matí i 16.00 h de la tarda, Aplec de la Sardana.