Hotel GHT S'Agaró Mar
8.1

Hotel GHT S'Agaró Mar****

Camí de la Caleta, s/n

Tel: + 34 972321140 - Fax: + 34 972821619 - sagaromar@ghthotels.com
Des de 33.20 /pax

S'Agaró | St. Feliu de Guíxols - Costa Brava

S´Agaró, repartit en els termes municipals de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro, esdevé un espai elegant d´equilibri entre arquitectura i natura, un oasi singular on es té un gran respecte pel paisatge. Sant Feliu de Guíxols és una població empordanesa d’origen m

Festival XALARO  21-23/06/19

Festival XALARO 21-23/06/19

Mostra d’espectacles i turisme familiar al Passeig Marítim


Platja d’Aro, 21-23 de juny


Torna el primer festival d’estiu de la Costa Brava dedicat al públic familiar amb música, màgia, teatre, circ, humor i animació de carrer amb un programa de 20 espectacles gratuïts i a l’aire lliure, a l’entorn del  Passeig Marítim: Lax’n’Busto, Cia. Ytuquepintas, Dàmaris Gelabert, Cia. La Tal, The Risas, Pere Hosta... I molts més. T’ho perdràs?MARNATON  29/06/2019

MARNATON 29/06/2019

Celebrem tres recorreguts que et sorprendran per les seves aigües i fons marí, però sobretot per l'espectacularitat de creuar el Freu que serveix d'entrada a Sant Feliu, un passadís de no més de 5m d'ample i 10 d'alt que et farà viure una experiència inoblidable.


 


 Festival dels Jardins de Cap Roig   07.07 - 22.08

Festival dels Jardins de Cap Roig 07.07 - 22.08

L’auditori del Jardí Botànic, situat en un indret especialment singular, al costat del mar, serà la seu, un any més, del Festival Jardins de Cap Roig,un festival d’estiu obert a distintes disciplines escèniques. La dansa, les músiques del món, l’òpera, el jazz, la música clàssica..., són els eixos programàtics d’un Festival que cerca oferir, dins la diversitat, rigor, qualitat, originalitat i creativitat en tots els seus espectacles, per poder arribar a un ampli sector de públic. Grans figures dels escenaris han portat, i portaran, el seu art a l’auditori de Cap Roig, un referent dins els festivals d’estiu. - Festival Internacional de la Porta Ferrada 14/07 - 18/08

- Festival Internacional de la Porta Ferrada 14/07 - 18/08

No et perdis el Festival i complementa-ho allotjant-te al nostre hotel!


El Festival Internacional de la Porta Ferrada, el més antic de Catalunya, va néixer l’any 1958 davant del Monestir de Sant Feliu de Guíxols i el seu nom respon a la part més antiga d’aquest conjunt monumental. Situat entre els més destacats del panorama estival, ofereix un programa de qualitat adreçat a un públic ampli i heterogeni. El seu caràcter interdisciplinari -música, teatre i dansa- fa possible aquesta riquesa, avalada per artistes de reconegut prestigi.

Cicloturisme a Catalunya

Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
Activitats regulars a Sant Feliu de Guíxols

Activitats regulars a Sant Feliu de Guíxols

Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, es duen a terme diferents esdeveniments festius, culturals i lúdics com:

JUNY
Campaña Gastronòmica del Peix Blau
Festival del Mar
Mostra de Cançó de Taverna (juny, juliol i agost)
Revetlla de Sant Joan
Nit de l'sport
Neteja del fons marí. Creu Vermella
Inicio de les Visites guiades per la ciutat
Triatló
Sortida dels "Gegants"
Fira del Mar

JULIOL
Festival Internacional de la Porta Ferrada (Julio, agost, setembre)
Mostra de Cançó de Taverna- 4 cants per a tothom i cants pels restaurants de la ciutat
Cicle d'Estiu de Sardanes. Tots els divendres, Julio i Agost.
Festa Major de la platja de Sant Pol
Festivitat de la Verge del Carmen - Patrona dels mariners- Processó Marítima, en les aigües del Port.
Mulla't per l'esclerosi
Open Nacional de Tennis Ciutat de Sant Feliu
Festa Major:Gegants i cap-grossos- balls cada dia- Sardanes- Parades d'artesans- Atraccions pels més petits. Focs Inaugurals
Gran Cantada d'havaneres en la Badia de Sant Feliu
Cursos d'Estiu de la Universitat Ramon Llull .

AGOST
Trofeu Joan Albó.
Regata Open Optimist - Windsurf - 420 - Catamarà
Milla Urbana.
Festival Internacional de la Porta Ferrada - Julio, agost, setembre
Mostra de Cançó de Taverna- 4 cants per a tothom i cants pels restaurants de la ciutat
Festival SANT FELIU FEST (Hardcore)
Cicle d'Estiu d'Audicions de Sardanes. Tots els divendres, Julio i Agost.
Travessia en el Port
Edició de la "Botiga al carrer"
Curs de Música Antiga de Catalunya

SETEMBRE
Sant Feliu S'Enfira- Fires Monogràfiques
Festa Calli Castell d'Aro .
L'11 de setembre, Festivitat Nacional de Catalunya
Vies Braves - Itineraris Marins

Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).63è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida  25/08/19

63è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida 25/08/19

Aquest concurs és degà de Catalunya i Espanya. Consisteix en la realització d'una obra per part de cada participant, que ha de tenir com a protagonista la vila de Tossa i s'ha d'acabar el mateix dia. Les obres que hagin concursat s'exposen fins l'11 de setembre.

9è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar  31/08/19

9è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar 31/08/19

31 d'agost, 22:30h


Rúa de CARNAVAL d'estiu a Tossa de Mar. Vine!!26a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar  20-22/09/2019

26a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 20-22/09/2019

Organitzen el Amics del Volkswagen de Catalunya. Més informació a www.avwc.org


 

MEGALITICA RADICAL TRAIL  13/10/2019

MEGALITICA RADICAL TRAIL 13/10/2019

Ajuntant experiència i il·lusió per part de ex participants en l'organització de l'antiga Costa Brava Xtrem Running marquem com a principal objectiu desenvolupar una gran carrera de muntanya en un entorn privilegiat com és la Costa Brava i en concret, el recuperat Camí de Ronda. 
D'aquesta manera, volem articular l'esdeveniment perquè qualsevol corredor pugui trobar la seva modalitat d'acord amb el nivell d'exigència o voluntat d'esforç concret.Via Ferrada de la Cala del Molí

Via Ferrada de la Cala del Molí

Situada en plena Costa Brava, la Via Ferrada de la Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), és la única de tot Europa que dóna al mar.


Una via ferrada consta d'una pared equipada amb unes escales aferrades a la roca que donen seguretat durant la progressió. També hi ha ponts nepalins, entre d'altres.. És una bona manera de tenir un primer  contacte en el món de les altures i poder gaudir d'una manera fàcil i senzilla d'una pared.


Aquesta és una via ferrada que consta de dos trams: el primer transcorre entre diferents illetes on uns ponts nepalins ens ajudaran a passar d'una banda a l'altra. El segon tram es tracta d'una pared on posar a prova la nostra força,


La roca de granit ataronjat i esquitxat de quars i la varietat cromàtica del mar, converteixen aquesta ferrada no molt complicada en una de les més boniques de Catalunya.