Platja d'Aro

Platja d’Aro forma part del terme municipal Castell–Platja d’Aro. Des d'aquest estiu, Castell-Platja d’Aro rebrà els seus visitants com a Destinació de Turisme Familiar.

Platges

Cala Pedrosa

Cala petita de 20 metres de llargada per 15 d'amplaria. Es situa a l'extrem sud del municipi, dins la urbanització de s'Agaró. És una cala molt verge i la seva ocupació és mitjana. No disposa d'aparcament ni de serveis.

Platja de sa Conca

Aquesta platja té 384 metres de longitud per 5-70 d'amplària. Normalment el nivell d'ocupació de Sa Conca és mitjà. Platja semiurbana la composició de la qual és de roques. Platja situada al sud de Platja d'Llauro amb l'únic encant d'estar situada al costat d'un dels nuclis urbans més pintorescs de la Província. Disposa d'aparcament.
Ha obtingut els distintius Q de qualitat, Bandera Blava i el Diploma del Pla de Qualitat en Destí.

Platja Gran

És la platja principal de Platja d'Aro i la més gran. Te 2.265 metres de llargada per 50-70 d'amplària. La sorra és groixuda i de color daurat. Te un grau d'ubanització i d'ocupació alt. Disposa de varis aparcaments al centre de la població i un aparcament a l'extrem sud de la platja. També disposa de tot tipus de serveis, tal com accés per a minusvàlids, dutxa adaptada, plataforma marina, lloguer de gandules, lavabo adaptat i lloguer de patins nàutics. Ha obtingut els distintius Q de qualitat, Bandera Blava i el Diploma del Pla de Qualitat en Destinació.

Cala Rovira

Mesures: 218 metres per 35. Platja semiurbana amb serveis bàsics a la zona de l'antic port natural de Platja D'Aro. Cala Rovira compta amb accessos per a minusvàlids. Sorra daurada i nivell d'ocupació alt. No disposa d'aparcament.
Ha obtingut els distintius Bandera Blava i el Diploma del Pla de Qualitat en Destinació.

Cala de sa Cova

Mesures: 56 per 15 metres. És una petita cala recollida sota un penya-segat. Envoltada de molta vegetació de pins, cactus, etc. La superfície de la cala és sorra. Petites embarcacions descansen a la mateixa platja.

Cala del Pi

Petita cala semi aïllada en el municipi de Platja D'Aro, d'immillorables vistes i aigües cristal·lines per a la pràctica de el submarinisme. Mesures 65 per 15 metres. Nivell d'ocupació mitjà. Per aparcar, s'ha de deixar el cotxe en la carretera que connecta el municipi amb Calonge.

Cala dels Canyers

Platja nudista. Mesures: 40 per 5 metres. Àmplia cala de sorra i roques, amb un nivell baix d'ocupació. Per aparcar, s'ha de deixar el cotxe a la carretera que connecta el municipi amb Calonge.

Cala Belladona

Mesures: 40 per 20 metres. Platja aïllada de sorra daurada amb abundant vegetació. Nivell d'afluència alt. Carent de serveis. La Platja Belladona de Platja d'Aro es coneix també com Cala Cuartel. Per aparcar, s'ha de deixar el cotxe a la carretera que connecta el municipi amb Calonge.

Les platges de Catalunya, a l'abast de la mà

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels usuaris de les platges una nova aplicació que difon tota la informació d’interès sobre prop de 300 platges catalanes.

Estat actual
Qualitat de l’aigua, bandera de seguretat, presència de meduses, el temps, l’estat de la mar i avisos de possibles incidències.

Característiques i serveis
Característiques físiques i ambientals de la platja, inventari d’equipaments i serveis, galeria de fotografies.

Facilitat d’ús
Tan senzill com navegar amb el dit. A més, disponible en set idiomes: català, castellà, francès, anglès, alemany, italià i rus.