Platja d'Aro

Platja d’Aro forma part del terme municipal Castell–Platja d’Aro. Des d'aquest estiu, Castell-Platja d’Aro rebrà els seus visitants com a Destinació de Turisme Familiar.

Esport

Rutes

Deixa’t portar, a peu o en bicicleta, per les rutes del municipi. Paisatges marítims de les rutes costaneres, com els camins de Ronda que connecten les platges, o bé paisatges verds en plena natura on a molts els agradaria perdre’s. Els camins són adequats per fer-los sol, acompanyat o en grans grups. També trobaràs l’opció de les visites guiades on, a part de poder contemplar els bonics paisatges, també podràs saber més de la història i dels principals punts d’interès de la vila. Una bona oportunitat per veure Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró amb uns altres ulls.

Activitats Indoor

Activitats esportives, culturals i d’oci (tant diürn com nocturn) són les que es podran fer als espais interiors de Castell-Platja d’Aro. Al municipi hi trobem zones comercials o zones d’oci com el Parc d’Aro (que compta amb diverses propostes com el bowling o el cinema...). Al poliesportiu o al gimnàs també hi ha lloc per als més esportistes, i no oblidem les nombroses exposicions que es poden veure al Castell de Benedormiens. Aquestes són les propostes que destaquem, però traient el cap per aquí veuràs que n’hi ha moltes més per a tots els gustos i públics.

Activitats Outdoor

A Platja d’Aro t’obsequiem amb molt més que les platges i cales. Tampoc no ens cenyim a oferir només activitats aquàtiques pel fet de ser una localitat costanera; més aviat al contrari, l’oferta d’activitats exteriors de Castell-Platja d’Aro és ben àmplia, ja que el nostre ric entorn natural, amb les seves vies verdes, rutes etc., ens permet fer propostes de rutes amb bicicleta, senderisme, itineraris marcats, excursions a Les Gavarres i al Puig Pinell. No en va, optem per un turisme encarat a tots els públics els 365 dies de l’any. És moment, doncs, de començar a apostar per aquestes entretingudes i saludables activitats.

Activitats aquàtiques

Pels amants, aficionats o interessats en aquestes activitats, tenim un bona notícia! Hi ha de tot i més. Per triar el que més gràcia us faci. Escoles de vela, catamarà, caiac, lloguer d’embarcacions, El Club Nàutic del Port d’Aro... També comptem amb una àmplia oferta de botigues especialitzades en submarinisme, pesca i navegació. Els millors experts s’encarregaran també d’assessorar-te i ajudar-te a omplir la teva estada d’emocions i d’aventura. Tant persones amb experiència com aprenents podran gaudir de totes les activitats, ja que la diversitat que hi ha està pensada perquè tothom ho pugui fer.

Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).Camps de Golf i Pitch&putt

A prop de cada població hi podem trobar algun camp de Golf o Pitch&Putt on practicar aquests esports: COSTA DE BARCELONA: -Pitch&Putt Sant Cebrià -Pitch&Putt LLavaneres -Pitch&Putt Teià COSTA BRAVA: -Associació Golf Costa Brava - Girona -Torremirona Golf & SPA Resort -Golf Serres de Pals -Golf Platja de Pals -PGA Golf de Catalunya -Par 3 P&P Gualta -Golf Peralada -Mas Pagès Golf i P&P -Golf Girona -Empordà Golf Resort