Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.

Visites Culturals

Jardins de Santa Clotilde

Els Jardins de Santa Clotilde estan situats en un paratge de gran bellesa. Sobre un penyasegat amb impressionants vistes sobre el mar, es va plantar aquest jardí meravellós, veritable mostra de l'esperit que va formar el moviment noucentista a Catalunya del qual Eugeni d'Ors va ser portaveu brillant.

Església de Sant Romà

Una empremta d'art modernista, és una de les parades obligades durant les passejades pel centre de Lloret i un dels edifcis més representatius de la vila. L'església fou bastida en l'estil gòtic català, dotada d'elements de fortificació.

Museu del Mar - Can Garriga

El Museu del Mar es veu immers en un autèntic viatge per la història de Lloret i la seva estreta vinculació amb el mar. Aquesta casa és un exemple pervivent de la petjada dels indianos - els que anaven a fer fortuna a les Amèriques.

Caves MONTFERRAN

Vine a conèixer unes autèntiques caves on s'elabora un dels millors caves catalans...


MUSEU DALI FIGUERAS

El Teatre-Museu Dalí, l’objecte surrealista més gran del món, ocupa l’edifici de l’antic Teatre Municipal, construcció del segle XIX destruït a la fi de la Guerra Civil. Sobre aquestes ruïnes, Dalí va decidir crear el seu museu.


Boscs de BRUIXES i BANDOLERS

Interessant ruta per conèixer els fenòmens de la bruixeria i del bandolerisme en el context de l'època del barroc en un espai concret, els boscos del Montseny, les Guilleries i el Lluçanès.
Consta d'itineraris rurals per a la pràctica de senderisme i cicloturisme i en les cinc poblacions se celebren esdeveniments relacionats ambla temàtica com:
-Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra
-Estiu Bandoler i El Ball de Bruixes a Viladrau
-l' Embruix i Torna Serrallonga! a Sant Hilari Sacalm
-Fira de Rocaguinarda a Olost
-Fira Terra de Bruixes i Bandolers a Arbúcies.

Es Tint

Abans cada poble costaner tenia un establiment -normalment de tipus gremial- que es destinava a tenyidor de xarxes. Actualment en queden molt pocs: a la Costa Brava només s'ha recuperat l'edifici de Sa Perola a Calella de Palafrugell i Es Tint de Lloret de Mar.