Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.

Platges

Platges i activitats de lleure

Lloret de Mar és un lloc immillorable per a gaudir de la Costa Brava i les seves platges. A Lloret hi han varies platges i cales envoltades de rocallosos penya-segats i pins mediterranis, paisatge típic de la Costa Brava.

Tot seguit us les enumerem, de nord a sud, tot afegint-hi una breu descripció.

Cala Canyelles

Platja guardonada amb la Bandera Blava, que disposa d'un petit port i d'un Club Nàutic. És la platja més allunyada del nucli urbà i s´accedeix a ella des de la carretera que porta a Tossa de Mar. Amb una extensió similar a la de Santa Cristina, Canyelles destaca perquè s´hi troba l´únic port nàutic de Lloret de Mar. Cala Canyelles té aquesta sorra gruixuda i blanca caracteristica de la majoria de les platges lloretenques i moltes de la Costa Brava. Si alcem la vista i fem una ullada, veurem els penya-segats plens de pins que la rodegen.

Platja Sa Caleta

Es troba al costat de la platja de Lloret. Transcorre sota un castell que domina boniques vistes.

Platja de Lloret

Amb una longitud de més de 1km i 1/2, és la platja més extensa de la localitat de la qual rep el nom. Aquesta situada en el centre de Lloret i compta amb un pàrquing que permet deixar els cotxes a vaig piular de platja. (Certificacions: Bandera Blava)

Platja de Fenals

Envoltada d'hotels i apartaments, Fenals és la segona platja de Lloret de Mar. Fenals aquesta situada en una badia arrecerada dels vents per un massís que la separa del nucli urbà i de la platja de Lloret. (Certificacions: Q, Bandera Blava).

Cala Boadella

El seu principal atractiu és la tranquil·litat que es respira en els seus escassos 250 metres de longitud. En aquesta platja el viatger pot contemplar un paratge gairebé verge. Cala Sa Boadella combina l'encant de les aigües cristal·lines de les petites cales de la Costa Brava i l'espai de les platges més àmplies. Com la resta de platges de Lloret, Sa Boadella ostenta la bandera blava de la UE.

La platja de Sa Boadella és menys accessible, cosa que la fa més tranquil·la i apropiada pels que fugen del soroll i que desitgen una mica de pau entre la multitud. Per arribar a Sa Boadella, s'ha de deixar el cotxe a la carretera que puja a l'ermita de Santa Cristina i recórrer un camí de terra de 200 metres que condueix a la platja.

Platja de Santa Cristina

El seu emplaçament privilegiat, entre dos grans turons, l´arracera dels vents i les onades, quedant les seves aigües en calma constant. A Santa Cristina s´hi accedeix des de l´ermita que li dóna nom i en les rodalies de la qual hi ha un aparcament de cotxes. La baixada que queda a l´esquerra de l´ermita i que ens deixa a la mateixa platja és un aperitiu del que ens trobarem. A través d´un camí de sorra envoltat per les ombres dels arbres i pels sons dels ocells i de l´aigua arribarem a la sorra d'una platja que no arriba als 500 metres de longitud.

Platja Treumal

Les dues roques situades a la dreta de Santa Cristina s'obren per permetre'ns arribar a la Cala Treumal. Aquesta petita cala està envoltada d'una espessa vegetació que li dóna un aspecte més salvatge i la seva pronunciada pendent fa que Treumal suporti un major onatge. A aquesta cala també es pot accedir des de l'Ermita.

Serveis Platja Lloret

Lloret de Mar ha rebut quatre banderes blaves. Les platges amb bandera blava són: la platja de Lloret, la platja de Fenals, la cala de Sa Boadella i la platja de Santa Cristina.

Serveis
WCs adaptats per a persones amb mobilitat reduïda que disposen de canviadors de bolquers.
Dutxes equipades amb rentapeus i dutxes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.
Passarel·les adaptades per accés a persones amb mobilitat reduïda.
Cadira amfíbia.
Servei de taquilles.
Aigües netes (recollida de sòlids flotants) i analitzades
Servei de manteniment d'instal·lacions i equipaments de les platges
Servei de bany i acompanyament a persones amb mobilitat reduïda
Canviador adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i zona d'ombra.


Les platges de Catalunya, a l'abast de la mà

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels usuaris de les platges una nova aplicació que difon tota la informació d’interès sobre prop de 300 platges catalanes.

Estat actual
Qualitat de l’aigua, bandera de seguretat, presència de meduses, el temps, l’estat de la mar i avisos de possibles incidències.

Característiques i serveis
Característiques físiques i ambientals de la platja, inventari d’equipaments i serveis, galeria de fotografies.

Facilitat d’ús
Tan senzill com navegar amb el dit. A més, disponible en set idiomes: català, castellà, francès, anglès, alemany, italià i rus.