Hotel GHT Oasis Park & SPA
7.6

Hotel GHT Oasis Park & SPA****

C/Actor Pere Codina i Mont, 23 Platja Fanals

Tel: +34 972365021 - Fax: + 34 972365933 - oasispark@ghthotels.com
Des de 27.70 /pax

Lloret de Mar Hotels - Costa Brava

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.

Activitats d'esbarjo

Activitats d'esbarjo

Boowling Esquí Bob Excursions en catamarà i altres embarcacions Mini golf Paintball.Esports i Activitats aquàtiques

Esports i Activitats aquàtiques

Submarinisme Les transparents aigües de la Costa Brava són l'escenari perfecte perquè els apassionats del submarinisme puguin descobrir la nostra impressionant fauna i flora marítima. Vela Els visitants que vulguin comprovar la seva destresa controlant onades i el vent marítim, poden aprofitar les temperatures suaus i uns excel · lents vents que fan de Lloret de Mar un lloc ideal per als amants de la vela i el surf de vela. Port Canyelles El port nàutic Canyelles és l'únic port esportiu de Lloret de Mar. Caiac de Mar El caiac és la millor opció per als amants de tranquil·litat que busquen arribar a cales inaccessibles i descobrir l'entorn sense destorbar. El seu recorregut silenciós els permet fer un seguiment exhaustiu dels grups de cormorans i altres aus aquàtiques que viuen a la nostra costa. Motos d'aigua Lloret de Mar es troba dins un paratge idílic especial de la Costa Brava per la práctica del turisme actiu. Altres Activitats Aquàtiques A Lloret es poden practicar moltes activitats aquàtiques, com pot ser snorkel, parasailing, ski bus...MIC Futbool - MIC Basquet

MIC Futbool - MIC Basquet

Del 28 al 31 de març:
MIC Futbol
28 i 31 de març matí. 29 i 30 de març tot el dia
Camp de futbol municipal

Del 30 al 31 de març:
MIC Basquet
Tot el dia
Pavelló Pompeu Fabra

2n Torneig Globasket

2n Torneig Globasket

Del 2 al 7 d’abril:
2n Torneig Globasket
Del 2 al 6 tot el dia. Dia 7 matí
Pavelló Molí, Pavelló Municipal i Pavelló Pompeu FabraCAMPIONAT CATALUNYA FORMULA 1 - MONTMELO  10/5 - 12/5 2019

CAMPIONAT CATALUNYA FORMULA 1 - MONTMELO 10/5 - 12/5 2019

10/5 - 12/5  2019


 Vine a gaudir d'aquest emocionant espectacle...!!! És únic.... Pots allotjar-te a Calella o a LLoret, poblacions properes al circuit

Lloret Formula Weekend (10-12/05/2019)

Lloret Formula Weekend (10-12/05/2019)

Lloret de Mar es tematitzarà al voltant del món de Fórmula 1 oferint ple d’activitats en què els visitants podran viure l’experiència de pilotar un Ferrari, participar en una competició de simuladors de F1, vibrar amb l’exhibició d’autèntics monoplaces rodant pels carrers de Lloret i un munt d’altres propostes com la fira de mostres de motor amb productes oficials de les primeres marques, música en viu al carrer i sessions de DJ a les millors discoteques i al Gran Casino Costa Brava.Excursió en vaixell per la costa

Excursió en vaixell per la costa

Línia regular de transport marítim de passatgers autoritzada per la Generalitat de Catalunya. Empresa marítima dedicada des de fa més de 50 anys a l'organització d'excursions al llarg del litoral de la Costa Brava.Fira dels 'Americanos' 21-23/6/2019

Fira dels 'Americanos' 21-23/6/2019

Lloret de Mar ha heretat un important llegat històric, cultural i social arran dels Indianos (emigrants o descendents d’emigrants, que havent marxat a Amèrica motivats pel seu interès a fer fortuna, va torna r a la seva terra natal). La fira dels indians vol fer un viatge al passat, durant aquests dies, recordar aquella època, i la seva gent, amb demostracions d’oficis, animacions teatrals, mercats d’artesania, exposicions de productes d’ultramar, visites guiades per ensenyar el patrimoni artístic heretat dels indianos, concerts, degustacions de rom i tallers de daiquiris.

Festa Major de Santa Cristina

Festa Major de Santa Cristina

23 a 26 julio La festa comença cada any la vigília del dia de Santa Cristina, el 23 de juliol, amb una cercavila. El dia de Santa Cristina, el 24 de juliol, la processó surt a les 8 del matí de l'església de Sant Romà i acompanya la imatge de la patrona amb vaixell des de la platja principal fins a l'ermita de Santa Cristina; mentre es disputa la regata S'Amorra amorrat. Quan la comitiva arriba a ermita s'ofereix un esmorzar als participants. A la tarda es balla a la plaça de l'ajuntament el Ball de Plaça "seguit de sardanes. S'acaba la festa el dia 26 a la nit amb un castell de focs artificials.

Fiestalonia-Festival Internacional de música i dansa

Fiestalonia-Festival Internacional de música i dansa

09/05/19


20/06/19


26/06/19


09/07/19


11/07/19


23/09/19

Cicloturisme a Catalunya

Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
CAMPIONAT MOTO GP CATALUNYA - MONTMELÓ 14/6 - 16/6 2019

CAMPIONAT MOTO GP CATALUNYA - MONTMELÓ 14/6 - 16/6 2019

14/6 - 16/6  2019


L'emoció de veure les motos circular pel circuit és immensa.....!!! Puedes alojarte en Calella o Lloret, poblaciones cercanas al circuito.

Vies Braves - Itineraris Marins

Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).63è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida 25/08/19

63è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida 25/08/19

Aquest concurs és degà de Catalunya i Espanya. Consisteix en la realització d'una obra per part de cada participant, que ha de tenir com a protagonista la vila de Tossa i s'ha d'acabar el mateix dia. Les obres que hagin concursat s'exposen fins l'11 de setembre.

49è concurs dels FOCS ARTIFICIALS DE BLANES 24/-7 - 27/7 2019

49è concurs dels FOCS ARTIFICIALS DE BLANES 24/-7 - 27/7 2019

49º Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava a Vila de Blanes (Els Focs de Blanes). Tenen lloc dins de festa major en honor de Santa Anna i Sant Joaquim (26 jul), celebrant-el major concurs internacional de focs artificials de tot Europa. Més de 500.000 persones visiten aquest grandiós espectacle per gaudir d'unes nits de foc.

Els focs artificials es llancen des de la roca de Sa Palomera (dins de la mar, a la badia de Blanes). Els focs es disparen cada dia a les 22:30 hores, però si vols fer-te amb un bon lloc és recomanable acudir una mica abans.

Aquest espectacular concurs va començar a realitzar-se en l'any 1970. Avui dia està considerat com un dels concursos de focs d'artifici més prestigiosos del món. Hi participen empreses pirotècniques nacionals i internacionals que competeixen per alçar-se amb el Trofeu Vila de Blanes i un premi en metàl·lic.


 


 9è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar 31/08/19

9è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar 31/08/19

31 d'agost, 22:30h


Rúa de CARNAVAL d'estiu a Tossa de Mar. Vine!!26a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 20-22/09/2019

26a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 20-22/09/2019

Organitzen el Amics del Volkswagen de Catalunya. Més informació a www.avwc.org


 

MEGALITICA RADICAL TRAIL 13/10/2019

MEGALITICA RADICAL TRAIL 13/10/2019

Ajuntant experiència i il·lusió per part de ex participants en l'organització de l'antiga Costa Brava Xtrem Running marquem com a principal objectiu desenvolupar una gran carrera de muntanya en un entorn privilegiat com és la Costa Brava i en concret, el recuperat Camí de Ronda. 
D'aquesta manera, volem articular l'esdeveniment perquè qualsevol corredor pugui trobar la seva modalitat d'acord amb el nivell d'exigència o voluntat d'esforç concret.