8.2

Hotel GHT Aquarium & SPA**** Superior

C/ Actor Pere Codina i Mont, 19 Platja Fanals
Lloret de Mar - (Girona-Costa Brava), 17310
Tel: +34 972366395 - Fax: +34 972367504 - aquarium@ghthotels.com
Des de 29.20 /pax

Hotel Aquarium & Spa: Reserva ja per al 2018: 16/03 - 04/11

Millores 2018: millorar de la zona SPA amb nova sectorització, nova piscina d'hidromasatge, reforma dels lavabos i millora de la imatge de l'escala d'accés. Estenedors als balcons de les habitacions.  Canvi del mobiliari al saló d'accés al menjador i millora d'ajardinament a la terrassa de la piscina

Benvinguts a l’Hotel GHT Aquarium & SPA

 

Hotel ubicat en la tranquil.la zona de la Platja Fenals, aquest hotel de quatre estrelles, certifcat amb la ISO 9001, li ofereix un alt standard en instal lacions i serveis, l'elecció ideal per gaudir de les seves vacances amb la seva parella, família o amics.

 

L'Hotel Aquarium disposa de piscines per adults i nens i de piscina interior climatitzada de temporada, a més d'una zona SPA amb gimnàs, bany turc, pleniluvi, tumbones tèrmiques, dutxa seqüencial bitèrmica, zona de massatges (únic servei de la zona SPA amb càrrec). També disposa de galeria de tir, animació diürna i nocturna per a adults i nens i mini club durant l'època estival (de finals de Juny a primers de Setembre), jardí, terrassa, buffet lliure en tots els àpats i show cooking. Hi ha wifi gratuït a tot l'hotel.


Des del 2011, aquest hotel disposa de plaques solars per l'escalfament de l'aigua calenta sanitària i la piscina interior climatitzada.

 

Descobreix també les enormes possibilitats que t'ofereix Lloret de Mar enllaçant amb la nostra pàgina d'Hotels a Lloret de Mar.

o et truquem nosaltres
Contacta amb nosaltres
937691234

Localització