Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.

Esport

MIC Futbool - MIC Basquet

Del 28 al 31 de març:
MIC Futbol
28 i 31 de març matí. 29 i 30 de març tot el dia
Camp de futbol municipal

Del 30 al 31 de març:
MIC Basquet
Tot el dia
Pavelló Pompeu Fabra

2n Torneig Globasket

Del 2 al 7 d’abril:
2n Torneig Globasket
Del 2 al 6 tot el dia. Dia 7 matí
Pavelló Molí, Pavelló Municipal i Pavelló Pompeu FabraSenior Sports Meeting

És una competició esportiva per a majors de 40 anys amb un esperit participatiu que representa més que mai el lema "l'important és participar". Està oberta a qualsevol practicant esportiu de les disciplines convocades, sigui quin sigui el seu origen o lloc de residència. Les competicions estaran degudament organitzades per sexe, edat i nivell esportiu. Els esports convocats són els que es practiquen majoritàriament després dels 40: natació, tennis, pàdel, pitch and putt, golf, ciclisme, gimnàstica, ball, dòmino, bridge, bitlles, atletisme, ball esportiu, tennis taula, petanca, escacs i futbol.

LLORET NORDIC WALKING

Lloret de Mar disposa de factors fonamentals que garantitzen poder practicar el “nordic walking” amb total garantia: paratges naturals de gran bellesa, patrimoni cultural i una excel•lent climatologia, favorable durant pràcticament tot l’any.

Lloret de Mar ha impulsat el “Lloret Nordic Walking Center” dotant a la ciutat d’element necessaris específics per la pràctica d’aquesta activitat físic-esportiva, garantitzant un servei de qualitat i professional a tots els practicants i aficionats que s’apropin a aquesta ciutat.

SENDERISME

Lloret de Mar és un destí ideal per unes vacances actives que combinin relax i una millora de la condició física. La millor manera de respirar l'essència de Lloret de Mar es gaudir dels múltiples itineraris a peu que ressegueixen el litoral o que s'endinsen en els nostres boscos obrint al visitant tots el secrets de la fauna i flora mediterrània i a la vegada, descobrir el nostre patrimoni cultural.

Els amants del senderisme disposeu de 6 itineraris que us permetrà conèixer tot el territori, i amb poc temps podreu passar de les cales més solitàries als boscos de pins i alzines de l’interior.

Proposta esportiva de Lloret

Aquí hi trobareu tota la informació sobre la oferta esportiva local de Lloret.

Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).Camps de Golf i Pitch&putt

A prop de cada població hi podem trobar algun camp de Golf o Pitch&Putt on practicar aquests esports: COSTA DE BARCELONA: -Pitch&Putt Sant Cebrià -Pitch&Putt LLavaneres -Pitch&Putt Teià COSTA BRAVA: -Associació Golf Costa Brava - Girona -Torremirona Golf & SPA Resort -Golf Serres de Pals -Golf Platja de Pals -PGA Golf de Catalunya -Par 3 P&P Gualta -Golf Peralada -Mas Pagès Golf i P&P -Golf Girona -Empordà Golf Resort