Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.

Esport

MIC Futbool - MIC Basquet

Del 28 al 31 de març:
MIC Futbol
28 i 31 de març matí. 29 i 30 de març tot el dia
Camp de futbol municipal

Del 30 al 31 de març:
MIC Basquet
Tot el dia
Pavelló Pompeu Fabra

2n Torneig Globasket

Del 2 al 7 d’abril:
2n Torneig Globasket
Del 2 al 6 tot el dia. Dia 7 matí
Pavelló Molí, Pavelló Municipal i Pavelló Pompeu FabraSenior Sports Meeting

És una competició esportiva per a majors de 40 anys amb un esperit participatiu que representa més que mai el lema "l'important és participar". Està oberta a qualsevol practicant esportiu de les disciplines convocades, sigui quin sigui el seu origen o lloc de residència. Les competicions estaran degudament organitzades per sexe, edat i nivell esportiu. Els esports convocats són els que es practiquen majoritàriament després dels 40: natació, tennis, pàdel, pitch and putt, golf, ciclisme, gimnàstica, ball, dòmino, bridge, bitlles, atletisme, ball esportiu, tennis taula, petanca, escacs i futbol.

LLORET NORDIC WALKING

Lloret de Mar disposa de factors fonamentals que garantitzen poder practicar el “nordic walking” amb total garantia: paratges naturals de gran bellesa, patrimoni cultural i una excel•lent climatologia, favorable durant pràcticament tot l’any.

Lloret de Mar ha impulsat el “Lloret Nordic Walking Center” dotant a la ciutat d’element necessaris específics per la pràctica d’aquesta activitat físic-esportiva, garantitzant un servei de qualitat i professional a tots els practicants i aficionats que s’apropin a aquesta ciutat.

SENDERISME

Lloret de Mar és un destí ideal per unes vacances actives que combinin relax i una millora de la condició física. La millor manera de respirar l'essència de Lloret de Mar es gaudir dels múltiples itineraris a peu que ressegueixen el litoral o que s'endinsen en els nostres boscos obrint al visitant tots el secrets de la fauna i flora mediterrània i a la vegada, descobrir el nostre patrimoni cultural.

Els amants del senderisme disposeu de 6 itineraris que us permetrà conèixer tot el territori, i amb poc temps podreu passar de les cales més solitàries als boscos de pins i alzines de l’interior.

Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
Proposta esportiva de Lloret

Aquí hi trobareu tota la informació sobre la oferta esportiva local de Lloret.

Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).Camps de Golf i Pitch&putt

A prop de cada població hi podem trobar algun camp de Golf o Pitch&Putt on practicar aquests esports: COSTA DE BARCELONA: -Pitch&Putt Sant Cebrià -Pitch&Putt LLavaneres -Pitch&Putt Teià COSTA BRAVA: -Associació Golf Costa Brava - Girona -Torremirona Golf & SPA Resort -Golf Serres de Pals -Golf Platja de Pals -PGA Golf de Catalunya -Par 3 P&P Gualta -Golf Peralada -Mas Pagès Golf i P&P -Golf Girona -Empordà Golf Resort