Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.

Agenda

CAMPIONAT CATALUNYA FORMULA 1 - MONTMELO 10/5 - 12/5 2019

10/5 - 12/5  2019


 Vine a gaudir d'aquest emocionant espectacle...!!! És únic.... Pots allotjar-te a Calella o a LLoret, poblacions properes al circuit

Lloret Formula Weekend (10-12/05/2019)

Lloret de Mar es tematitzarà al voltant del món de Fórmula 1 oferint ple d’activitats en què els visitants podran viure l’experiència de pilotar un Ferrari, participar en una competició de simuladors de F1, vibrar amb l’exhibició d’autèntics monoplaces rodant pels carrers de Lloret i un munt d’altres propostes com la fira de mostres de motor amb productes oficials de les primeres marques, música en viu al carrer i sessions de DJ a les millors discoteques i al Gran Casino Costa Brava.CAMPIONAT MOTO GP CATALUNYA - MONTMELÓ 14/6 - 16/6 2019

14/6 - 16/6  2019


L'emoció de veure les motos circular pel circuit és immensa.....!!! Puedes alojarte en Calella o Lloret, poblaciones cercanas al circuito.

Festa Major de Santa Cristina

23 a 26 julio La festa comença cada any la vigília del dia de Santa Cristina, el 23 de juliol, amb una cercavila. El dia de Santa Cristina, el 24 de juliol, la processó surt a les 8 del matí de l'església de Sant Romà i acompanya la imatge de la patrona amb vaixell des de la platja principal fins a l'ermita de Santa Cristina; mentre es disputa la regata S'Amorra amorrat. Quan la comitiva arriba a ermita s'ofereix un esmorzar als participants. A la tarda es balla a la plaça de l'ajuntament el Ball de Plaça "seguit de sardanes. S'acaba la festa el dia 26 a la nit amb un castell de focs artificials.

49è concurs dels FOCS ARTIFICIALS DE BLANES 24/-7 - 27/7 2019

49º Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava a Vila de Blanes (Els Focs de Blanes). Tenen lloc dins de festa major en honor de Santa Anna i Sant Joaquim (26 jul), celebrant-el major concurs internacional de focs artificials de tot Europa. Més de 500.000 persones visiten aquest grandiós espectacle per gaudir d'unes nits de foc.

Els focs artificials es llancen des de la roca de Sa Palomera (dins de la mar, a la badia de Blanes). Els focs es disparen cada dia a les 22:30 hores, però si vols fer-te amb un bon lloc és recomanable acudir una mica abans.

Aquest espectacular concurs va començar a realitzar-se en l'any 1970. Avui dia està considerat com un dels concursos de focs d'artifici més prestigiosos del món. Hi participen empreses pirotècniques nacionals i internacionals que competeixen per alçar-se amb el Trofeu Vila de Blanes i un premi en metàl·lic.


 


 63è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida 25/08/19

Aquest concurs és degà de Catalunya i Espanya. Consisteix en la realització d'una obra per part de cada participant, que ha de tenir com a protagonista la vila de Tossa i s'ha d'acabar el mateix dia. Les obres que hagin concursat s'exposen fins l'11 de setembre.

9è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar 31/08/19

31 d'agost, 22:30h


Rúa de CARNAVAL d'estiu a Tossa de Mar. Vine!!