Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.

Agenda

Birrasana - VIII Festival de cervesa artesana a Lloret de Mar 27-29/04/2018

Vine a tastar les millors cerveses artesanes nacionals i internacionals!
Gran carpa de 1.200 m2, concerts i actuacions en directe, parc infantil, oferta gastronòmica de qualitat a preus populars, batucades, pallassos, tast de cerveses, cursos, maridatges amb cervesa..Lloret Formula Weekend (11-13/05/2018)

Lloret de Mar es tematitzarà al voltant del món de Fórmula 1 oferint ple d’activitats en què els visitants podran viure l’experiència de pilotar un Ferrari, participar en una competició de simuladors de F1, vibrar amb l’exhibició d’autèntics monoplaces rodant pels carrers de Lloret i un munt d’altres propostes com la fira de mostres de motor amb productes oficials de les primeres marques, música en viu al carrer i sessions de DJ a les millors discoteques i al Gran Casino Costa Brava.Fira dels 'Americanos' 2-3/6/2018

Lloret de Mar ha heretat un important llegat històric, cultural i social arran dels Indianos (emigrants o descendents d’emigrants, que havent marxat a Amèrica motivats pel seu interès a fer fortuna, va torna r a la seva terra natal). La fira dels indians vol fer un viatge al passat, durant aquests dies, recordar aquella època, i la seva gent, amb demostracions d’oficis, animacions teatrals, mercats d’artesania, exposicions de productes d’ultramar, visites guiades per ensenyar el patrimoni artístic heretat dels indianos, concerts, degustacions de rom i tallers de daiquiris.

CAMPIONAT CATALUNYA FORMULA 1 - MONTMELO

del 11 al 13 de maig 2018


 Vine a gaudir d'aquest emocionant espectacle...!!! És únic.... Pots allotjar-te a Calella o a LLoret, poblacions properes al circuit

Festa Major de Santa Cristina

23 a 26 julio La festa comença cada any la vigília del dia de Santa Cristina, el 23 de juliol, amb una cercavila. El dia de Santa Cristina, el 24 de juliol, la processó surt a les 8 del matí de l'església de Sant Romà i acompanya la imatge de la patrona amb vaixell des de la platja principal fins a l'ermita de Santa Cristina; mentre es disputa la regata S'Amorra amorrat. Quan la comitiva arriba a ermita s'ofereix un esmorzar als participants. A la tarda es balla a la plaça de l'ajuntament el Ball de Plaça "seguit de sardanes. S'acaba la festa el dia 26 a la nit amb un castell de focs artificials.

8è CARNAVAL D'ESTIU Tossa de Mar 26/08/18

26 d'agost, 22:30h


Rúa de CARNAVAL d'estiu a Tossa de Mar. Vine!!48è concurs dels FOCS ARTIFICIALS DE BLANES 2018

21/-7 - 26/7


22:30a la platja de Blanes


 62è Premi Internacional Tossa de Mar de la Pintura Ràpida 26/08/18

Aquest concurs és degà de Catalunya i Espanya. Consisteix en la realització d'una obra per part de cada participant, que ha de tenir com a protagonista la vila de Tossa i s'ha d'acabar el mateix dia. Les obres que hagin concursat s'exposen fins l'11 de setembre.

25a Concentració de Clàssics Volkswagen Aircooled Tossa de Mar 21 - 23/09/2018

Organitzen el Amics del Volkswagen de Catalunya. Més informació a www.avwc.org


 

CAMPIONAT MOTO GP CATALUNYA - MONTMELÓ 15-17/06/2018

15 a 17 de juny 2018


L'emoció de veure les motos circular pel circuit és immensa.....!!! Puedes alojarte en Calella o Lloret, poblaciones cercanas al circuito.