Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50.


Lloret de Mar Hotels

Lloret de Mar Hotels - Costa Brava

Lloret de Mar és una ciutat amb més de mil anys d´història. Al llarg dels segles Lloret s´ha convertit en una important destinació turística, dinàmica i moderna, pionera en el turisme europeu dels anys 50. Punt de trobada de cultures i tradicions, Lloret manté la seva identitat i tradicions que atorguen el pas del temps i n´ha incorporat de noves com a vila cosmopolita que és. Lloret es troba en un emplaçament privilegiat al mediterrani sud d´Europa. El municipi de Lloret de Mar ha estat certificat amb la marca de Turisme Familiar. Organitza durant l´estiu, moltes activitats lúdiques per gaudir amb la família la platja, així com realitzar alguna sortida per conèixer les rodalies de la població. Lloret de Mar ha estat també certificat amb el distintiu de "Destinació Turística Esportiva" que concedeix la Generalitat de Catalunya a les destinacions turístiques que disposen d'una sèrie de serveis especialitzats al visitant que practica alguna activitat esportiva o participa de determinat stage esportiu. Lloret s'ha certificat amb els següents esports: ciclisme, bicicleta tot terreny, atletisme i esports col•lectius. La qualitat de les instal•lacions i situació estratègica dels equipaments per a qualsevol tipus d'esdeveniment esportiu, al costat de la zona hotelera, el centre comercial i d'oci i les platges, fan de Lloret una destinació ideal segons els organitzadors ja que tot és accessible a peu i s'han de realitzar pocs desplaçaments. Situat estratègicament al sud de la Costa Brava, a 75 km de Barcelona, 30 km de Girona i 100 km de França, Lloret està molt ben comunicat per terra, mar i aire. Les platges i cales de Lloret, amb un total de 7 km de costa, reben any rere any la certificació de la bandera blava de la UE. Lloret no són només platges, cal afegir el ric patrimoni cultural i natural. Poblats ibèrics, castells medievals, ermites o jardins són testimonis dels orígens de la vila. I els més de 48 km2 de territori fan de Lloret un paradís dels amants de la natura. Senderisme, mountain bike, snorkel, submarinisme o caiac, són diverses activitats per descobrir els racons de Lloret. L´agenda cultural de Lloret proposa un munt d´activitats per descobrir les tradicions, folklore i festes populars de la mateixa manera que interessants esdeveniments musicals i esportius. A unes bones infrastructures i moderns equipaments, cal sumar-hi l´àmplia oferta hotelera, comercial, lúdica i gastronòmica, que fan de Lloret una important destinació turística.


GHT HOTELS disposa de 2 hotels a LLoret de Mar que poden ser del teu agrat. Fes clic a Hotels LLoret de Mar i visita'ls.