Calella Hotels

Calella, certificada en TURISME FAMILIAR, TURISME ESPORTIU i CICLOTURISME, on es celebren una gran quantitat d'esdeveniments esportius i culturals, i on gaudir tant de la gran platja com comprant en l'extens centre comercial al bell mig de la població.


Calella rep aquest reconeixement per ser un bon exemple de com l’esport és una eina de salut, cohesió social, educació i respecte, valors promoguts per l’associació ACES.

Visites Culturals

MUSEU DEL TURISME

Calella és la primera ciutat al món que tindrà un Museu dedicat al TURISME. La visita al museu proposa un passeig a través de la història del turisme, des de les rutes dels primers viatgers i exploradors fins a l'actualitat. A més, al llarg del recorregut pels diferents espais, el visitant serà partícip d'una aproximació emocional a tot el que el viatge representa pel que fa al descobriment de noves formes de fer i pensar i l'enriquiment que suposa el fet de viatjar. Vine i gaudeix-ne!!!

Museu Arxiu Municipal Josep Mª Codina i Bagué

El Museu-Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué, al centre històric d'aquesta població del Maresme, és un museu local pluridisciplinari que investiga, conserva i difon els diferents aspectes del patrimoni de la ciutat. És instal·lat en un gran casal del segle XVII, connectat per un gran pati amb l'arxiu, que es troba en un edifici de nova planta que dóna al carrer de Bartrina. La superfície total de les instal·lacions del museu és de 1.145 m2.

REFUGI ANTIAERI DEL PARC DALMAU

El refugi antiaeri del Parc Dalmau ha esdevingut un bé cultural d’interès local, adscrit al Museu Arxiu, a través del qual es pot descobrir un dels capítols més importants de la història de Calella: la Guerra Civil.Picasso al Maresme, a la Fundació Palau

La Sala Estimat Picasso de la Fundació Palau, exhibeix de forma permanent un conjunt molt variat d’obres picassianes, des dels inicis del pintor a Llotja fins als darrers anys de la seva vida. Aquest és, sens dubte, el conjunt més valuós de la Fundació, atès que Picasso és, segons Palau, “el més gran creador de tots els temps”.Modernisme al Maresme

Al llarg d’aquesta costa propera, al nord de Barcelona, i especialment a les poblacions de Canet de Mar, Mataró i Argentona, es troben alguns dels edificis modernistes més notables creats pel geni de diversos arquitectes, especialment per dos dels grans noms del Modernisme català: Lluís Domènech i Montaner i Josep Puig i Cadafalch.

Museu del Càntir d'Argentona

Per descobrir i gaudir de la història de l'art ceràmic de la zona.


Museu d'Arenys: randes de coixí i minerals

Interessants exposicions de randes de coixí i diferents mineralsMuseu de la Pagesia

Visita en família aquest nou espai interpretatiu del Maresme! Situat en un entorn privilegiat el museu de la pagesia de can Cases del Racó utilitza les noves tecnologies per conèixer la transformació del paisatge, l’arquitectura rural, la vida a pagès i el present i el futur de l’agricultura al MaresmeCaves MONTFERRAN

Vine a conèixer unes autèntiques caves on s'elabora un dels millors caves catalans...


MUSEU DALI FIGUERAS

El Teatre-Museu Dalí, l’objecte surrealista més gran del món, ocupa l’edifici de l’antic Teatre Municipal, construcció del segle XIX destruït a la fi de la Guerra Civil. Sobre aquestes ruïnes, Dalí va decidir crear el seu museu.


Boscs de BRUIXES i BANDOLERS

Interessant ruta per conèixer els fenòmens de la bruixeria i del bandolerisme en el context de l'època del barroc en un espai concret, els boscos del Montseny, les Guilleries i el Lluçanès.
Consta d'itineraris rurals per a la pràctica de senderisme i cicloturisme i en les cinc poblacions se celebren esdeveniments relacionats ambla temàtica com:
-Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra
-Estiu Bandoler i El Ball de Bruixes a Viladrau
-l' Embruix i Torna Serrallonga! a Sant Hilari Sacalm
-Fira de Rocaguinarda a Olost
-Fira Terra de Bruixes i Bandolers a Arbúcies.