Calella Hotels

Calella, certificada en TURISME FAMILIAR, TURISME ESPORTIU i CICLOTURISME, on es celebren una gran quantitat d'esdeveniments esportius i culturals, i on gaudir tant de la gran platja com comprant en l'extens centre comercial al bell mig de la població.


Calella rep aquest reconeixement per ser un bon exemple de com l’esport és una eina de salut, cohesió social, educació i respecte, valors promoguts per l’associació ACES.

Platges

Platja Gran

Longitud: 1.403 metres, de sorra, daurada i onatge moderat, Platja amb accés a minusvàlids i serveis varis, com banys públics, dutxes, guinguetes, servei de vigilància i servei mèdic, tumbones, sombrilles, i activitas vàries tant esportives com infantils. Ostenta la senyera blava de les platges d'Europa.

Platja de Garbí

Longitud: 814 metres, composició de sorra daurada, Onatge moderat, Platja amb accés a minusvàlids. Certificada amb la bandera Blava i la Q de qualitat. Disposa de serveis de dutxes, banys públics, guingetes, tumbones i sombrilles. També de servei mèdic i vigilància policial.

Platja de les Roques

Longitud: 750 metres, composició de roques i sorra daurada, aigües tranquil.les. Platja formada per diverses caletes amb grans roques, com la Roca Grossa, des d'on es pot practicar la pesca amb canya i l'esnorkel. Cosiderada de gran interés natural i paisatgístic, per la seva gran bellesa, i per la proximitat al Far i les Torretes de Calella. Zona nudista. Disposa de servei mèdic i vigilància policial, així com dutxes i un restaurant-bar.

Serveis

La platja disposa de serveis habituals com autobús (línia Urbà), aparcament renfe rodalies (estació calella de mar), lavabos, dutxes, lloguer de para-sols, lloguer d'hamaques i gandules, esports nàutics, és platja apta per practicar el submarinisme, hi ha bars i xiringuitos. WiFi Gratuït de les 9.00h fins la 1.00 de la matinada. Seguretat És habitual que la policia patrulli per aquesta platja, hi ha dispositius de salvament. L'hospital més proper: Hospital Sant Jaume, es troba al C / Sant Jaume núm 209. Calella 93 769 02 01 Accessos Accés a peu fàcil i amb cotxe, accés per a minusvàlids

Les platges de Catalunya, a l'abast de la mà

La Generalitat de Catalunya posa a disposició dels usuaris de les platges una nova aplicació que difon tota la informació d’interès sobre prop de 300 platges catalanes.

Estat actual
Qualitat de l’aigua, bandera de seguretat, presència de meduses, el temps, l’estat de la mar i avisos de possibles incidències.

Característiques i serveis
Característiques físiques i ambientals de la platja, inventari d’equipaments i serveis, galeria de fotografies.

Facilitat d’ús
Tan senzill com navegar amb el dit. A més, disponible en set idiomes: català, castellà, francès, anglès, alemany, italià i rus.