Hotel GHT Marítim
7.8

Hotel GHT Marítim***

C/ del Mar, 2

Tel: + 34 937692255 - Fax: + 34 937694533 - maritim@ghthotels.com
Des de 26.90 /pax

Calella Hotels - Costa de Barcelona - Maresme

Calella, certificada en TURISME FAMILIAR, TURISME ESPORTIU i CICLOTURISME, on es celebren una gran quantitat d'esdeveniments esportius i culturals, i on gaudir tant de la gran platja com comprant en l'extens centre comercial al bell mig de la població.

Calella rep aquest reconeixement per ser un bon exemple de com l’esport és una eina de salut, cohesió social, educació i respecte, valors promoguts per l’associació ACES.

Activitats d'esbarjo

Activitats d'esbarjo

Boowling Esquí Bob Excursions en catamarà i altres embarcacions Mini golf Paintball.Activitats Turisme Familiar a Calella

Activitats Turisme Familiar a Calella

A Calella, de finals de juny a primers de setembre, s'organitzen diverses activitats gratuites pels nostres turistes, especialment pels que volen gaudir d'unes Vacances en família,com kaiak, banys d'escuma, inflables a la platja, mini-club a la platja, classes de salsa a la platja, excursió per visitar el far, etc....
També es pot visitar la població fent la ruta del "carrilet", el petit tren que recorre la ciutat.
Demani informació quan arribi a l'hotel


MARAVENTURA-Parc aquàtic inflabe al mar

MARAVENTURA-Parc aquàtic inflabe al mar

Calella inaugura el primer parc acuàtic de Catalunya en el mar


A partir del 23/6 i fins 12/9


Horari:10:00 - 19:00


Preu: 10€/hora (8€/hora entre 13:00 i 16:00 per a clients amb braçalet identificatiu que li entregaran a la recepció de l'hotel)


Es tracta d'un circuit esportiu, del tipus pista americana. Té una extensió de 800 m² i està constantment vigilat per socorristes i monitors. Els usuaris, a partir de sis anys d'edat o que superin els 120 centímetres, han de portar una armilla salvavides per accedir a la instal · lació. Previ pagament de vuit euros, els interessats poden estar durant una hora als inflables.

MUSEU DEL TURISME

MUSEU DEL TURISME

Calella és la primera ciutat al món que tindrà un Museu dedicat al TURISME. La visita al museu proposa un passeig a través de la història del turisme, des de les rutes dels primers viatgers i exploradors fins a l'actualitat. A més, al llarg del recorregut pels diferents espais, el visitant serà partícip d'una aproximació emocional a tot el que el viatge representa pel que fa al descobriment de noves formes de fer i pensar i l'enriquiment que suposa el fet de viatjar. Vine i gaudeix-ne!!!

Parc Dalmau

Parc Dalmau

El Parc Dalmau, guardonat amb el Certificat d'Excel·lència TripAdvisor 2014 i situat al bell centre de Calella, va ser creat l'any 1928, obra de Jeroni Martorell. Té una extensió aproximada de 18,4 hectàrees i és un magnífic espai natural amb jardins i boscos mediterranis de gran riquesa, formats per pins pinyers i alzines. La font dels Lleons i el pati de l’Ós formen part de les tasques d’urbanització del bosc de Can Pelayo, seguint el projecte de l’arquitecte Jeroni Martorell. El Patí de l’Ós és a la part central i compta amb espais per al joc i el lleure de la mainada i a l’estiu acull l’Aplec de la Sardana i concerts a l’aire lliure. El Parc Dalmau és un lloc ideal per a aquelles persones a qui els agrada gaudir de la natura entre els jardins i les ombres plenes de tranquil·litat.


Museu Arxiu Municipal Josep Mª Codina i Bagué

Museu Arxiu Municipal Josep Mª Codina i Bagué

El Museu-Arxiu Municipal de Calella Josep M. Codina i Bagué, al centre històric d'aquesta població del Maresme, és un museu local pluridisciplinari que investiga, conserva i difon els diferents aspectes del patrimoni de la ciutat. És instal·lat en un gran casal del segle XVII, connectat per un gran pati amb l'arxiu, que es troba en un edifici de nova planta que dóna al carrer de Bartrina. La superfície total de les instal·lacions del museu és de 1.145 m2.

IRONMAN & IRONMAN 70.3 Barcelona - Calella

IRONMAN & IRONMAN 70.3 Barcelona - Calella

IRONMAN 70.3 Barcelona-Calella - 20 de maig de 2018Distàncies típiques: 1,9 km de natació, 90 km de ciclisme i 21,20 km de cursa a peu ( mitja marató).


IRONMAN Barcelona-Calella - 7 d'octubre de 2018Distàncies típiques: 3,8 km de natació, 180 km de ciclisme i 42,40 km de cursa a peu


MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:Excursió en vaixell per la costa

Excursió en vaixell per la costa

Línia regular de transport marítim de passatgers autoritzada per la Generalitat de Catalunya. Empresa marítima dedicada des de fa més de 50 anys a l'organització d'excursions al llarg del litoral de la Costa Brava.Rutes cicloturistes a Calella

Rutes cicloturistes a Calella

8 rutes cicloturistes de diferents distàncies, desnivells i graus de dificultat que van des dels 51 als 151 km, tenen Calella com a punt de partida i arribada.

Aquestes rutes cicloturistes s’emmarquen dins la voluntat del consistori de fomentar el turisme de qualitat, familiar i esportiu i són accessibles i classificables per l’usuari, segons el nivell de dificultat i els quilòmetres de recorregut. Les propostes van des d’unir poblacions com ara la ruta de Calella a Canet de Mar i Tordera, la que arriba a Tossa de Mar o a Santa Fe del Montseny, passant per la que va al Santuari del Corredor o pels ports del Maresme fins la ruta Half Challenge Calella 2013 i al Turó de l’Home.
Cicloturisme a Catalunya

Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
Vies Braves - Itineraris Marins

Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).Fira de Calella i l'Alt Maresme  21-23/09/2018

Fira de Calella i l'Alt Maresme 21-23/09/2018

A l'ombra dels plàtans centenaris del passeig de Manuel Puigvert, gaudiu en família durant uns dies de la Fira de Calella i l'Alt Maresme. Tradicions i productes artesans de tot Catalunya a l'abast de tothom. Una cita obligada per als amants de les tradicions i una ocasió única per omplir el rebost amb productes de qualitat.

Festes Majors

Festes Majors

Calella celebra dues Festes Majors, la de Sant Quirze i Santa Julita (patrons de la ciutat) el 16 juny i la de Minerva, el 23 Setembre. La festa dels patrons, el 16 de juny, també s’anomena la festa petita. La gent surt al carrer a sopar i les diferents entitats de Calella participen molt activament en els diferents actes. La Festa Major de la Minerva, el 23 de setembre, és la festa grossa. S'hi pot trobar una mica de tot: el pregó, la trobada de gegants, el ball de la pubilla, les barraques pels joves, els concerts...Oktoberfest  Calella   29/9-20/10/2018

Oktoberfest Calella 29/9-20/10/2018

La inauguració d'aquesta festa comença amb la cerimònia de degollament del barril, en un escenari decorat al més pur estil bavarès, amb mobiliari portat especialment des de Munic i bandes de tot Europa que hi toquen cada nit. Algunes d'aquestes bandes compten amb més de seixanta músics amb vestits típics. Pel que fa a la cervesa, la mitjana de consum durant les tres setmanes que dura la festa és de més de 40.000 litres. També es pot degustar la millor gastronomia alemanya, com el bratwurst, la kartoffelsalat i l'schnitzel entre altres.IRONKIDS /IRONGIRLS

IRONKIDS /IRONGIRLS

19/05/2018  10:00-12:00  Passeig Manuel Puigvert


06/10/2018  10:00-12:00  Passeig Manuel PuigvertIRONMAN  Barcelona - Calella

IRONMAN Barcelona - Calella

2018


IRONMAN Barcelona-Calella 7dOctubre de 2018 Distàncies típiques: 3,8 km de natació, 180 km de ciclisme i 42,40 km de cursa a peu


2019


IRONMAN 70.3 Barcelona-Calella - 19 de maig de 2019 Distàncies típiques: 1,9 km de natació, 90 km de ciclisme i 21,20 km de cursa a peu ( mitja marató).


 


 

Festival Internacional de Cant Coral  24-28/10/2018

Festival Internacional de Cant Coral 24-28/10/2018

Festival Internacional de Cant Coral "Canta al Mar"


Gaudiu amb el vostre cor o com a espectador d'aquest esdeveniment  relaxant a la costa mediterrània catalana! Sol, platja, mar, cantar ... Un festival de cors que combina cultura i diversió.