8.1

GHT Balmes Hotel, Aparthotel & SPLASH***

C/ Balmes, 123
Calella - Costa de Barcelona - Maresme (Barcelona), 08370
Tel: + 34 937691694 - Fax: + 34 937690581 - balmes@ghthotels.com
Des de 26.40 /pax

Reserva  ja  per al 2019 (10/5 - 13/5 & 17/5 - 13/10)

Novetats 2019: 48 habitacions amb nou mobiliari i decoració i a la resta, millorem i unifiquem imatge estètica.

També modernitzem la iluminació de la façana de l'hotel i el seu aspecte general.

Benvinguts al GHT Balmes Hotel, Apartaments & SPLASH***

L'Hotel Balmes Calella, ubicat en una zona tranquil·la de la ciutat, a pocs metres del centre comercial, de la platja i de l’estació de tren que comunica  amb Barcelona i Girona.

Equipat amb una divertida zona de jocs d'aigua SPLASH per als nens,  piscina per adults i nens, així com també d'una petita piscina d'hidromassatge. A més d'habitacions, ofereix la possibilitat d'allotjar-se en estudis i apartaments equipats que poden ser reservats amb "self catering" o amb neteja diària i diferent tipus de pensió, ideals per a les famílies amb nens però també per a qui viatgi amb parella o amb amics.
A l'Hotel Balmes, tots els àpats són en bufet lliure amb un excel.lent show cooking.
De finals de Juny a primers de Setembre, disposem d'un programa d'animació per a nens i adults. Ademés, els clients de l'hotel tenen accés gratuït a totes les activitats que s'organitzen a la platja de Calella, com banys d'escuma, inflables,  caiac, salsa, excursions, esports... L'informarem de tot a la seva arribada a l'hotel.
Sóm un dels pocs hotels de Calella adaptats per a cicloturistes, amb sala especial guarda bicis i mini taller d'accés restringit als ciclistes, punt de rentat de bicicletes i serveis per a ciclistes.

S’accepten gossos petits de màxim 10kg de pes i de raça considerada "no perillosa". Consulteu preus i condicions directament amb l’hotel i reserveu-li plaça. L'hotel no acceptarà gossets sense reserva prèvia.

El GHT Balmes Hotel, Aparthotel & SPLASH està certificat amb les marques de Turisme Familiar, Turisme Esportiu i CICLOTURISME i amb la ISO 9001. 

o et truquem nosaltres
Contacta amb nosaltres
937691234