GHT Balmes Hotel, Aparthotel & SPLASH
8.1

GHT Balmes Hotel, Aparthotel & SPLASH***

C/ Balmes, 123

Tel: + 34 937691694 - Fax: + 34 937690581 - balmes@ghthotels.com
Des de 26.40 /pax
Turisme familiar

L'hotel Balmes està certificat amb la marca de TURISME FAMILIAR (DTF), que certifica que l'establiment assoleix els requisits necessaris per a fer agradables les vacances per a les famílies.

 

A l'hotel disposem de bressols, banyeretes, adaptadors wc per a les habitacions i trones, alçadors cadires i  microones al restaurant, per ajudar als pares a tenir cura dels seus fills més petits.

 

De mig juny a mig setembre, hi ha animació i activitats per a nens i families tant a l'hotel com a la platja de Calella. I a l'hotel hi ha instal.acions infantils com mini-club, mini happy park i gronxadors.

Animació a l'hotel

El nostre programa d'animació funciona de mig juny a mig setembre. A l'hotel hi trobareu tota la informació de les activitats diàries.

 


JORDI, la nostra mascota!

Què et sembla el nostre drac JORDI? Oi que sembla simpàtic?

Doncs si vens amb els teus fills als nostre hotel, el podràs conèixer, ballar i jugar amb ell i fer-t'hi fotos...

Lletra cançó GHT colors-0001 (1).pdf

Activitats infantils gratuïtes a la platja de Calella

Des del 25 de juny fins a l'11 de setembre podràs gaudir d'un ampli programa d'activitats a la platja de Calella! T'esperem!  

PARCS INFANTILS: Vols jugar, saltar, ballar amb els teus personatges favorits? Vine a passar-t'ho bé amb família i amics a la platja de Calella! 

Horari: de dilluns a diumenge de 10,30 h a 18,30 h 

Lloc: Punts d'activitats 2 i 9 (Platja de Calella).

 

FESTA DE LA ESCUMA: Si t'agrada l'escuma i vols passar una estona divertida, t'esperem cada setmana a la platja de Calella!  

Horari: dilluns de 11.30 h. a 12.30 h al Punt d'activitats 2 i de les 16.30 h a 17.30 h al Punt d'activitats 9 i els dijous de 16,30 h a 17,30 h al Punt d'activitats 2.  

Lloc: Punts d'activitats 2 i 9 (Platja de Calella) 

 

TALLERS I JOCS INFANTILS: Cada dia als punts d'activitats per a la mainada activitats de tallers, jocs, pintar, dibuixar, retallar. 

Horari: de dilluns a diumenge de les 10,30 h a 18,30 h 

Lloc: Punt d'activitats 2 i 9 (Platja de Calella)

 

 RUA INFANTIL D'ESTIU: Els mesos de juliol i agost us proposen una cercavila amb els vostres personatges favorits! No us ho perdeu! un bon moment per gaudir en família!  

+ info: consultar agenda.

Activitats Calella-ATC-2018_all.pdf

Turisme esportiu

A Calella es poden practicar diferents tipus d'esports, tant com a aficionats com a nivell de competició:

  • ciclisme de carretera
  • rutes mountain bike
  • triatló (natació, bicicleta, marató)
  • esports nàutics
  • nordik walking
  • handbaal
  • futbol
  • basket
  • voleyball

Sóm una població que disposa de grans instal.lacions esportives i on s'organitzen grans esdeveniments esportius, comla IRONMAN 70.3, la sortida i arribada de la primera etapa de la Volta Ciclista Catalunya, torneigs de futbol, handball, voley, mitja marató, etc...

Triatló i BTT Training Resort

Vine a Entrenar a Calella!

La ciutat de Calella disposa de tot tipus d'instal·lacions, equipaments, facilitats i serveis per a la preparació de diferents modalitats esportives com ara la triatló entre d'altres. Una oferta d'allotjament àmplia i de qualitat fan de la nostra ciutat un referent per a la realització d'estades esportives de pretemporada així com per a la  preparació per a grans esdeveniments. 

 

Tot un ventall d'instal·lacions dedicades a l’entrenament de l’atletisme, la natació, així com circuits de preparació amb rutes de ciclisme per Calella i tota la comarca.

 

 

 


Cicloturisme

L'hotel Balmes és un dels pocs hotels de Calella que està certificat amb la marca de CICLOTURISME (DCC), que certifica que l'establiment assoleix els requisits necessaris per acollir a ciclistes de tot tipus, tant per a gaudir de la bicicleta com per participar en entrenaments, stages i proves esportives de ciclisme, etc...

 

A l'hotel disposem d'un espai guarda bicis al qual només tenen accés els ciclistes autoritzats, on hi ha un mini-taller per si cal fer alguna reparació a la bicicleta. També disposem d'un espai al pati de l'hotel, on poder netejar la bicicleta al finalitzar la jornada.

 

Tenim contacte amb una botiga especialitzada en bicicletes de tot tipus, que es troba situada a 100metres del mateix hotel, on poder trobar peces de recanvi i solucionar qualsevol problema amb la bicicleta, i on també se'n poden llogar.

 

Proporcionem contacte amb l'empresa especialitzada que ofereix excursions, rutes guiades, lloguer de bicicletes a petició, lloguer de GPS, els diferents serveis durant les visites (com els àpats).

 

Podem  adaptar els menús pels ciclistes i sota petició, preparem picnics per menjar en ruta si la jornada s'allarga. També, sota petició prèvia, podem adaptar l'horari dels àpats e funció de les necessitats dels ciclistes.

Mapes rutes cycling

Mapa-guia-Rutes-CAT-baixa.pdf

Nou mapa de ciclisme de carretera

Clica per veure el nou mape de routes amb bicicleta per carretera

Mapa ciclisme carretera-Cicloturisme_web_CAT.pdf
Mapa ciclismo carretera -Cicloturisme_web_ES.pdf
Mapa noves rutes Cicloturisme_web_ALL.pdf

Calella-Bcn Cycling Experience

Calella, destinació de Cicloturisme

A no més de 50 km de Barcelona i propera al Parc Natural del Montnegre, Calella és avui dia una destinació turística de primer ordre. Distingida amb el certificat ‘Destinació de Turisme Esportiu’ (2009), Calella compta actualment amb una trajectòria vinculada al món de l’esport, que la situen com una destinació de referència entre els apassionats del món del ciclisme (entre altres modalitats esportives).  En els darrers anys, gràcies sobretot  a l’acollida de la 1a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya així com la celebració de la reputada triatló ‘Ironman’ Calella Barcelona, la nostra ciutat s’ha erigit com un veritable lloc de peregrinació dels apassionats del món de la roda.
 
Situada al nord-est de la comarca del Maresme a redós dels contraforts del Montnegre, Calella forma part d’una xarxa de pistes, camins i senders que amb una extensió de 500 km esdevenen una magnífica oportunitat per gaudir de la riquesa del paisatge i conèixer amb profunditat alguns dels racons amb més encant a voltes desconeguts per moltes de les persones qui ens visiten.

 

Reconeguda per l’Agència Catalana de Turisme com una destinació especialitzada en cicloturisme de carretera,  Calella disposa actualment d’una àmplia gamma de serveis adreçats especialment a totes aquelles persones apassionades pel ciclisme (tan professionals com aficionats) que vulguin gaudir d’uns dies de vacances a la nostra ciutat i conèixer el territori a dues rodes. El prestigiós equip rus Katusha , entre d’altres , i el seu cap de files Joaquim Purito Rodríguez, han escollit Calella en darreres ocasions,  per preparar els objectius de la temporada ciclista.


Rutes cicloturisme

Rodant vora la costa de Barcelona

El Maresme, una comarca estreta i allargada que s’estén de mar a muntanya i de nord a sud posa a la vostra disposició una àmplia oferta de rutes i itineraris que tenen com a punt d’inici Calella. Altrament, la orografia de la comarca situada als contraforts del Montnegre configuren un bell paisatge que gràcies a la carretera N-II (antiga via augusta) discorre entre una costa abrupte, rocosa i vertical comunicant tots els municipis de la comarca.

Empreses i serveis
 
42 RADIS: Carrer Romaní, 61. (08370) Calella Tel. 937661927. www.42radis.cat |  joanot@42radis.cat
24 BIKES: Carrer Balmes, 171-173. (08370) Calella Tel.  937627741. www.24bikes.es  | info@24bikes.es
FUN VELÚ: Carrer Jovara, 52. (08370) Calella. Tel. 93 1154737 www.funvelu.com
MEDBIKES: Avinguda Països Catalans, 30. (08380) Malgrat de Mar. Tel. 93 7662665 |  www.medbikes.com

FREEBIKE STATION: Rotonda dels Focs C/del bosc 4-6 ( 17300) Blanes. Tel. 972 35 10 67 | www.freebikeblanes.es