Calella Hotels

Calella, certificada en TURISME FAMILIAR, TURISME ESPORTIU i CICLOTURISME, on es celebren una gran quantitat d'esdeveniments esportius i culturals, i on gaudir tant de la gran platja com comprant en l'extens centre comercial al bell mig de la població.


Calella rep aquest reconeixement per ser un bon exemple de com l’esport és una eina de salut, cohesió social, educació i respecte, valors promoguts per l’associació ACES.

Esport

Esports a Calella

A Calella es poden practicar diferents tipus d'esports: Entrenaments per triatletes, a les pistes d'atletisme, la piscina olímpica i la piscina municipal, així com pel passeig de mar i per les carreteres properes a la població. Esports nàutics: parasailing, windsurf, vela, kaiak, bananbus, al WaterSportscentre. Tenim clubs on practicar altres sports com club tenis Calella, club natació Calella, Club d'atletisme Calella, Club Volley platja Calella, Club Tenis taula Calella. Anualment, s'organitzen campionats de habdball i tenis platja. Molt a prop de Calella, a la població de Sant Cebrià, hi trobem el Pitch&putt al Centre de Golf Sant Cebrià,

IRONMAN & IRONMAN 70.3 Barcelona - Calella

2019


IRONMAN 70.3 Barcelona-Calella - 19 de maig de 2019 Distàncies típiques: 1,9 km de natació, 90 km de ciclisme i 21,20 km de cursa a peu ( mitja marató).


IRONMAN Barcelona-Calella - 6 dOctubre de 2019 Distàncies típiques: 3,8 km de natació, 180 km de ciclisme i 42,40 km de cursa a peuEsports Nàutics

WaterSportsCentre dóna la oportunitat d'aprendre a navegar en Catamarà, Windsurf, Vela o Kayak o de gaudir d'altres maneres el mar Mediterrani, ja sigui esquiant-hi, volant en Parasailing, navegant en SpeedBoat o a sobre d'inflables diversos com el FlyFish, l'Slider o la Banana-Bus.


Ciclisme de carretera

Calella és una població ideal on practicar ciclisme de carretera donada la possibilitat de realitzar diferents rutes per la zona ademés de que a la població hi ha comerç adreçat als ciclistes.
Hi ha rutes que porten al ciclista pel Maresme, cap a Barcelona, a les planes de l'Empordà, als voltants de Girona o les muntanyes del Montseny, ademés de poder pedalar al costat de la mateixa platja.

NORDIK WALKING

Saps que a Calella és una destinació homologada on hi pots practicar el Nordik Walking???
Consulta l'Agenda de Caminades i la Xarxa de Rutes Certificades de Nordic Walking....


Rutes cicloturistes a Calella

8 rutes cicloturistes de diferents distàncies, desnivells i graus de dificultat que van des dels 51 als 151 km, tenen Calella com a punt de partida i arribada.

Aquestes rutes cicloturistes s’emmarquen dins la voluntat del consistori de fomentar el turisme de qualitat, familiar i esportiu i són accessibles i classificables per l’usuari, segons el nivell de dificultat i els quilòmetres de recorregut. Les propostes van des d’unir poblacions com ara la ruta de Calella a Canet de Mar i Tordera, la que arriba a Tossa de Mar o a Santa Fe del Montseny, passant per la que va al Santuari del Corredor o pels ports del Maresme fins la ruta Half Challenge Calella 2013 i al Turó de l’Home.
Cicloturisme a Catalunya

Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic.

Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme.
Vies Braves - Itineraris Marins

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.
Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats i permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura.
Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.
Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que promociona el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).Camps de Golf i Pitch&putt

A prop de cada població hi podem trobar algun camp de Golf o Pitch&Putt on practicar aquests esports: COSTA DE BARCELONA: -Pitch&Putt Sant Cebrià -Pitch&Putt LLavaneres -Pitch&Putt Teià COSTA BRAVA: -Associació Golf Costa Brava - Girona -Torremirona Golf & SPA Resort -Golf Serres de Pals -Golf Platja de Pals -PGA Golf de Catalunya -Par 3 P&P Gualta -Golf Peralada -Mas Pagès Golf i P&P -Golf Girona -Empordà Golf Resort