Calella Hotels

Calella, certificada en TURISME FAMILIAR, TURISME ESPORTIU i CICLOTURISME, on es celebren una gran quantitat d'esdeveniments esportius i culturals, i on gaudir tant de la gran platja com comprant en l'extens centre comercial al bell mig de la població.


Calella rep aquest reconeixement per ser un bon exemple de com l’esport és una eina de salut, cohesió social, educació i respecte, valors promoguts per l’associació ACES.


Calella Hotels

Calella Hotels - Costa de Barcelona - Maresme

Calella, a 30 minuts de Barcelona, compta amb tres quilòmetres de platja i unes roques a partir del Capaspre amb magnífiques caletes. El nucli urbà s´estén entre el litoral i el Parc Natural del Montnegre-Corredor. La seva àmplia platja de sorra daurada, que ha estat guardonada amb la bandera blava de les platges d´Europa per la seva qualitat durant els últims vuit anys, ha afavorit la creació d´un important complex turístic i una infraestructura de serveis de primera qualitat on practicar tota mena d’esports de platja i nàutics (kaiak, volei-platja, aeròbic, mini club, biblioplatja, etc). La platja de Garbí també ha rebut la Q de qualitat. El municipi de Calella ha estat certificat amb la marca de Turisme Familiar. Organitza durant l’estiu, moltes activitats lúdiques per gaudir amb la família la platja, així com realitzar alguna sortida per conèixer les rodalies de la població. També ha estat certificada amb la marca de Turisme Esportiu, donat que la ciutat compta amb una gran varietat d'instal.lacions esportives que la fan molt atractiva pels amants dels esports, tan per gaudir-ne durant les vacances com per venir a fer stages, entrenaments i fins i tot a competir. Anualment, es celebren els triatlons IRONMAN 70.3 BARCELONA i IRONMAN BARCELONA. Una atractiva oferta comercial es desplega als carrers del centre de la ciutat, convertit en illa de vianants. El nucli antic es conserva al voltant de l´església, amb carrers estrets i rectilinis on a l´estiu hi ha gran activitat. Altres elements identificatius són el Far, el principal símbol de la ciutat, construït el 1859, i les Torretes, de telegrafia òptica, construïdes els anys 1849 i 1850 a la zona del far; el noucentista Parc Dalmau, un paratge per gaudir de la natura; el noucentista passeig de Manuel Puigvert, amb els plàtans centenaris, i el nou passeig de Garbí, que permeten caminar i reposar plàcidament gaudint de la vista que ens regala el mar; i les pistes forestals cap a diferents punts del Montnegre, idonis per fer senderisme i bicicleta de muntanya. Calella també és coneguda pel seu Carnaval, l´Exposició de Roses de Catalunya, l´Aplec de la Sardana més antic i important de Catalunya, la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, revetlles populars, una programació de dansa i música de qualitat a l´estiu, la Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme, els Festivals Internacionals de Bandes de Música i l´espectacular Festa de la Cervesa, "Oktoberfest".


GHT HOTELS disposa de 2 hotels a Calella-Costa de Barcelona que poden ser del teu agrat. Fes clic a Hotels Calella-Costa de Barcelona i visita'ls.