Família i esport

Turisme esportiu

Dues de les poblacions on es troben els nostres hotels, CALELLA i LLORET DE MAR, estan ja certificades amb la marca de TURISME ESPORTIU. Això significa que reuneixen un seguit d'instal.lacions esportives de les quals, tothom en pot gaudir, que poden servir per organitzar estades esportives tant per entrenaments, com per competicions, com per la pràctica de l'esport en general. Catalunya, i en especial la Costa Brava i Costa de Barcelona - Maresme són enclaus privilegiats per la pràctica del cicloturisme, que consisteix en la pràctica del ciclisme sense ànim competitiu, usant la bicicleta com a mitjà d'exercici físic, diversió, transport o turístic. Bon clima, bonics paisatges, muntanya, platja, i una xarxa de rutes fan de Catalunya un indret ideal pel cicloturisme. 

Turisme esportiu

Calella de la Costa, considerada com a TRIATHLON&BTT TRAINING RESORT reuneix les condicions ideals pels atletes que es preparen per participar en triatlons, a part de ser la ciutat on es disputen anualment, la IRONMAN 70.3 (al mes de maig) i la IRONMAN (al mes d'octubre). Ademés, hi ha pistes d'atletisme, camp de futbol de gespa, pabelló cobert, instal.lacions de Tenis taula, piscina Olímpica i piscina Municipal coberta, així com diferents camps de Pitch&Putt i de Golf propers a la població, A més, hi tenim una escola de vela on aprendre i practicar tota mena d'esports nàutics i també, durant l'estiu, s'organitzen torneijos d'esports a la platja com tenis platja, handball, volley ball, etc.... Tot això, la converteixen en una ciutat ideal per la pràctica de l'esport.


LLoret de Mar disposa també d'un gran nombre d'instal.lacions esportives a disposició de qui en vulgui fer us i també s'hi organitzen campionats esportius i stages. També disposa de camps de Golf propers. Alguns dels principals esdeveniments esportius celebrats en els darrers anys: Futbol: MIC: Mediterranean International Cup, ... Ciclisme: Volta Espanya, Volta Catalunya, Setmana Catalana, Tour de França 2009 • Hoquei patins: Copa del Rei 2006, Hoquei Lliga, Copa CERS Atletisme: Specials Olypmics, entrenaments federació espanyola atletisme mig fons Motor: Rally Costa Brava Històric.


A les altres poblacions on hi ha hotels de GHT, tot i no estar certificades amb la marca, tenen també algunes instal.lacions esportives a prop, especialment camps de Golf i Pitch&Putt, cosa que les fan ben atractives pels amants d'aquests esports.