Hotel GHT Balmes & Apartaments***

C/ Balmes, 123
Tel: + 34 937691694 - Fax: + 34 937690581 - balmes@ghthotels.com
Des de 24.20 /pax

El teu hotel familiar amb jardí a Calella: Hotel Balmes: Reserva ja per 2016 (20/05 - 04/10)

Benvinguts a l’Hotel GHT Balmes & Apartaments, més de 60 anys al teu servei

L’Hotel GHT Balmes & Apartaments  és un confortable hotel, certificat amb les marques de Turisme Familiar, Turisme Esportiu i CICLOTURISME i amb la ISO 9001. Ubicat en una zona tranquil·la de Calella, a pocs metres de la platja i de l’estació de tren que comunica en 40 minuts amb Barcelona.

 

Està equipat amb un gran jardí amb gronxadors per als nens i piscines per adults, així com també d'una piscina d'hidromassatge. A més d'habitacions, disposa d'estudis i apartaments que poden ser reservats amb "self catering" o amb neteja diària i diferent tipus de pensió, ideals per a les famílies amb nens però també per a qui viatgi amb parella o amb amics.

A l'Hotel Balmes, tots els àpats són en bufet lliure i durant l'època estival (de juny a setembre), disposem d'un programa d'animació per a nens i adults, a més l’informarem de les activitats gratuïtes que s'organitzen a la platja de Calella, com caiac, salsa, excursions, esports...

 

Sóm un dels pocs hotels de Calella adaptats per a cicloturistes, amb espai guarda bicis i mini taller, punt de rentat de bicicletes i serveis per a ciclistes.

 

S’accepten gossos petits. Consulteu preus amb l’hotel.

 

60 ANYS DE TRADICIÓ AL TEU SERVEI

Localització