8

GHT Balmes Hotel, Aparthotel & SPLASH***

C/ Balmes, 123
Calella - Costa de Barcelona - Maresme (Barcelona), 08370
Tel: + 34 937691694 - Fax: + 34 937690581 - balmes@ghthotels.com
Des de 25.60 /pax

El teu hotel familiar amb nou parc aquàtic i jardí a Calella: Hotel Balmes: obert fins  al 3 d'Octubre

Novetats 2017: nova zona jocs d'aigua, nou show cooking i estudis i apartaments renovats

Reserva ja per 2018 (18/5 - 02/10)

Benvinguts al GHT Balmes Hotel, Apartaments & SPLASH***

Ubicat en una zona tranquil·la de Calella, a pocs metres del centre comercial, de la platja i de l’estació de tren que comunica  amb Barcelona.

Està equipat amb una divertida zona de jocs d'aigua per als nens, piscina per adults i nens, així com també d'una petita piscina d'hidromassatge. A més d'habitacions, disposa d'estudis i apartaments que poden ser reservats amb "self catering" o amb neteja diària i diferent tipus de pensió, ideals per a les famílies amb nens però també per a qui viatgi amb parella o amb amics.

A l'Hotel Balmes, tots els àpats són en bufet lliure i show cooking i durant l'època estival (de finals de Juny a primers de Setembre), disposem d'un programa d'animació per a nens i adults. Ademés informem de les activitats gratuïtes que s'organitzen a la platja de Calella, banys d'escuma, inflables,  caiac, salsa, excursions, esports...

Sóm un dels pocs hotels de Calella adaptats per a cicloturistes, amb espai guarda bicis i mini taller, punt de rentat de bicicletes i serveis per a ciclistes.

S’accepten gossos petits. Consulteu preus amb l’hotel.

El GHT Balmes Hotel, Aparthotel & SPLASH està certificat amb les marques de Turisme Familiar, Turisme Esportiu i CICLOTURISME i amb la ISO 9001.

 

o et truquem nosaltres
Contacta amb nosaltres
937691234

Localització